maanantai 27. helmikuuta 2012

Meillä...

...purettiin taas viikonloppuna vähän paikkoja. :)


perjantai 24. helmikuuta 2012

Kirpputorilta kalusteita.

Olisikohan tulevan viikonlopun kirpparikäynti yhtä antoisa kuin viime viikonloppuna? Tämä pikkukaappi pääsee takanviereen huolehtimaan muun muassa tulitikuista. Jossain vaiheessa tulevisuudessa tuo risti "pyyhkäistään" piiloon ja pohjaan laitetaan koukut kaikenmaailman takkatyökaluja varten.


sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Suunnitelmien muutos.

Yläkerran lattiarakenne meni uusiksi. Jo kertaalleen nostetut ja paikoilleen takaisin nakutellut lattia(raaka)laudat purettiin pois ja tilalle tuli 22mm lattia-Wilhelmit. Mies tuumasi, että tämä uusi tapa on helpompaa, kokonaisuudessaan nopeampaa (huolimatta purkuvaiheesta) ja tällä tavoin myöskään lattia ei nouse kovinkaan montaa senttiä enempää nykyisestä.




Purut jätettiin paikoilleen ja lattianiskoja vain joko nostettiin tai höylättiin niin, että Wilhelmit on saatu suunnilleen suoraksi. Tämän uuden rakenteen innoittajana on keskikerroksen parketin notkuminen vessan edessä - johtuu epätasaisesta laudoituksesta (tai mitä siellä nyt taas olikaan alla) ja sekös miestä on harmittanut nyt joka päivä!

Lattian nousun takia portaiden kohdalla jouduttiin tekemään ns uusi porras - mielestäni ihan luonnollisen näköinen ratkaisu tuostakin on tulossa... Mieluummin näin, kuin että oltaisiin jouduttu muokkaamaan kaikkia portaiden korkeuksia. :)


Kaiken kaikkiaan Wilhelmien asennuksessa meni suunnilleen reilun viikon päivät ja suuren osan ajasta on vienyt myös tavaroiden roudaus edestakaisin pois lattiahommien tieltä. Ärsyttävintä on se, että jostain syystä yhtenäinen lattiapinta saa yläkerran näyttämään huomattavasti pienemmältä...minne se kaikki tila katosi?