lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannusta!

Mukava juhanusaatto takana, suurKIITOS kaikille mukanaolijoille! Ex-tempore piipahtaminen naapureiden (no melkein) pihalla tuplasi juhlijoiden määrän ja sekös oli hauskaa!!! Multakasa pihalla pieneni illan/yön aikana lapsityövoimalla ainakin vähän, vaikka veikkkaan suurimman osan hävinneestä mullasta löytyvän niiden ipanoiden taskuista ja kenkien sisäpuolelta. :D

Ennen oli grillaus tällaista - pieni pallogrilli, pirusti savua ja muutenkin "ankeaa"... :D


Nyt on jo grilli "upgreidattu" ja kesäkeittiölle löydetty IDEA. Kuvassa Ville ansaitulla ruokalevolla, yksi Weberin kokoamiseen tarvituista insinööreistä... :D Juhannusaaton odottamaton aurinkoinen sää kruunasi koko homman - luksusta.

2 kommenttia:

  1. Meillä myös kuolattu weberiä.. :D Toistaiseksi vaan menty sillä mitä on nurkista löydetty... :)
    Ihanaa grillauskesää!

    VastaaPoista
  2. Meillä säilyy vanha pallogrilli "arki-iltojen makkaranpaistogrillinä" vielä pitkään. Grilli on käytössä, jotta saadaan hävitettyä samalla pientä puusälää takapihan kasoista - niitä roskapuita ei miehen mukaan ilkeä laittaa leivinuuniin eikä edes Weberiin. :)

    Saatiin eilen naapureilta muurinpohjapannu ja nyt on mietinnässä väliaikaisen tiiligrillin kokoaminen pihalle... lättykestit voisi järjestää ja siihen sivuun vähän talkoohommia.

    VastaaPoista