perjantai 24. toukokuuta 2013

Leivonta-alusta

Meillähän keittiö on ollut paikoillaan ja käytössä jo useamman vuoden... Ei se valmis ole, ei missään nimessä - suojamuovejakin vielä paikoillaan, kun ei noita ovien saranoita ole säädetty kuntoon. :) Ollaan oltu oikein tyytyväisiä keittiöön, mutta tuli kuin "puun takaa" mahdollisuus parantaa keittiön toiminnallisuutta sekä saattaa sitä askeleen verran taas "valmiimpaan" suuntaan.

Saimme vinkin naapurilta, että Omnialta voi tilata suht edulliseenkin hintaan opiskelijatyönä tuotteita - mittatilaustöitä siis. Näppäränä sitten otin yhteyttä vastaavaan opettajaan ja sain kuin sainkin keittiömme nurkkaan jääneeseen koloseen leivonta-alustan. Luksusta! Työn teki taitava aikuisopiskelija Masatoshi Kaakinen ja homma sujui nopeasti ja ainakin minun mielestä vaivattomasti; muutama sähköpostikeskustelu, kaksi sovitusta paikanpäällä.

Kuvat ennen:Ja nyt:


Nyt on enää ongelmana se, että minne nuo kaikki rojut tuosta rakosesta sijoitetaan... ;)

**
Leivonta-alustaan käytetty keittiön mukana tullutta ovea (kavennettu), mutta loput on Masan tekosia. Materiaalina rungossa on massiivikoivu ja itse leivonta-alustassa liimapuu. Tuon pohjan piti alunperin olla vaneria, mutta työn tekijän sanoin "sattumoisin tuli eteen jonkun harjoituksena tehty ja hylätty liimapuulevy, joka oli sattumoisin just sen kokoinen kuin oli laskettu tarvitsevan"... :) 

Koeajo on vielä ajamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti