torstai 13. toukokuuta 2010

Kesä!!! (?)

Järkyttävän pitkän sairastelun jälkeen vihdoin pääsin Epun mukaan talolle - ohjeena oli tietenkin "älä riehu", mutta ihan vähän tuli puuhailtua... :) Mahtava sää enkä taaskaan raaskinut olla poissa pihalta, vaikka EDELLEEN siellä talon sisällä olisi järkevintä tässä vaiheessa saada asioita eteenpäin.


Sairaslomani aikana on Eppu ahkeroinut kellarissa betonien ja rautaromujen parissa, tänään me molemmat otettiin vähän "kevyemmin" - minä muun muassa kasasin ihanan Kekkilän istutuslaatikon ja fiksailin (Epun avustuksella) sille paikan tälle kesää pihan turvalliselta puolelta. Turvallisuus tässä kohtaa tarkoittaa sitä, että oletettavasti tuolle puolelle pihaa ei mikään kaivuri tai muukaan isompi kone ihan samantien änkeä. Viikonloppuna ajattelin kummipojan kanssa istuttaa laatikkoon muun muassa salaattia, herneitä, pinaattia ja muuta helppoa hyvää. Huomenna täytyy vielä hankkia jostain iso kasa (halpaa) multaa sekä palanen sitä juuriharsokangasta sekä ne siemenet.


Sisällä tiputettiin viimeisiä puruja yläkerran katosta ja Eppu rälläköi taas muutamia patteriputkia yms yms poikki. Enemmän käytettiin aikaa ihmettelyyn ja tulevaisuuden tuumailuun kuin oikeaan tuottavaan työhön. Välillä hyvä näin! :)


Kaunista viikonloppua odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti