keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kylppärihommaa...

Esitellään nyt sitten takautuvasti valmiiksi saatuja juttuja - kylpyhuone keskikerrokseen saatiin käyttökuntoon ennen joulua ja onneksi ENNEN VAUVAA! :D

Keskikerroksen kylpyhuoneen laatoitushommat teki allekirjoittanut, eikä ihan heti samaan puuhaan ryhdy niin SUPERvaikeata ja hermoja raastavaa se oli... EHKÄ vaikeusastetta lisäsi se, että olin viimeisillä viikoilla raskaana? ;) Seuraavaa kaakelointia varten hommaan kyllä kunnon välineet sillä saumauksen seurauksena sain kaikkiaan neljästä sormenpäästä kuorittua ihon irti.

Tässä alkuhahmotelmaa jollain netistä löytyneellä 3D ohjelmalla... ruskeat kalusteet olivat tummimmat, mitä noista ohjelmista saa irti.


Ja tässä sitten lopputulosta vaikka paljon vielä puuttuukin. Peilikaappi, pyyhekoukut, vessapaperiteline, VALOT, kattopaneelit, pistokkeet... :) Meidän mielestä tietenkin TOIMIVA vessa jouluaatoksi oli parempi kuin "sata jänistä".


**

Kaakelit on ostettu Bauhaussista suht edullisesti, vesieristysmateriaaleissa mentiinkin sitten hinnoissa toiseen ääripäähän ja tehtiin kaikki Cascon vesieristysohjelman mukaisesti. Suihkukaappi IDO, vessanpönttö IDO (valkoinen kansi muuttuu ehkä vielä mustaksi), allas ja allaskaappi Svedbergs ja hanat Oras.Eniten vaikeuksia tuotti löytää ja päättää tuo allaskaappi, sillä syvyyden kanssa piti olla tarkka - oven vasemmalle puolelle ei jäänyt seinää kuin 32 senttiä emmekä kuitenkaan halunneet mitään MINIallasta sellaisten huonon käytettävyyden takia. Ainakin visuaalisesti olemme nyt valintaan tyytyväisiä, käyttökokemukset tulevat myöhemmin.

**

Pieni mittavirhe - mittaamattomuusvirhe - kävi, kun laitoimme allaskaappia paikoilleen. Vessanpöntöllä istuessa meillä "persjalkaisillakin" polvet osuu allaskaappiin ja voi olla, että se vielä siirtyy 10-15cm lähemmäksi oviseinää. EHKÄ.

2 kommenttia:

  1. Löysin bloginne ja olihan se pakko lukea alusta loppuun. Me vasta pohditaan rintamamiestalon hankkimista. Katsotaan mihin päädytään...

    Onnea suloisesta pikkuapurista :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos onnitteluista! Pikkuapuri on osoittautunut melkoiseksi remonttijarruksi - on vain niin paljon kivempaa tuijotella tuon kääpiön touhuja kuin puuhailla kylmässä yläkerrassa... :D

    -sanna-

    VastaaPoista