maanantai 3. tammikuuta 2011

Meitä on nyt kolme!

Talon väkimäärä lisääntyi välipäivinä yhdellä, kun kovasti odotettu pieni poikaVAUVA syntyi. Fiksuna pikkumiehenä hän taisi odottaa, että vesi, lämmitys ja muut tarpeelliset systeemit toimii ennenkuin päätti tulla tähän maailmaan. ;)

Remonttitahti tulokkaan myötä hiukan hiipuu... Ymmärtänette varmaan kuitenkin, että tällä hetkellä käytämme kaikki hereillä oloajat mieluummin vain tuijotellen ja ihmetellen pikkumiehen touhuja. :D

Uusi tulokas on RAKAS, ihana ja meidän mielestä myös täydellinen... mitä nyt tänään pissasi jo vaipanvaihdon yhteydessä isukin päälle.

5 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Rintamamiestalossa on hyvä varttua.

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon! Meillä on samanlaiset projektit, toinen vuosimallia 1953 ja toinen 2010 :) Meillä tosin remotti vielä aloittamatta ja nyt ihmetellään että miten sitä ehtii tuon pienen kanssa ikinä aloittamaankaan...;)

  VastaaPoista
 3. Ihana pieni remppajarru joka kohta on intoa piukassa apumiehenä hääräämässä :) Onnea vielä!!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, olettehan saaneet paljon aikaan sen jälkeen kuin kävin syksyllä ne pari ovea hakemassa, huippuna tietysti tuo pieni ihminen, onnitelut siitä. Kyllä sitä remonttia ehtii tehdä myöhemminkin, nauttikaa vauvasta.. Ongelmat alkavat kun alkaa puhua ja liikkua, mitä paremmin puhuvat ja liikkuvat sitä isommat on ongelmat;-) (mun pojat 6 ja 4v)
  Ps. ovet ei ole vielä paikoillaan..

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnitteluista teille kaikille! Pikkumiestä tuijotellessa menee aika kuin siivillä, eikä remontti edisty - tuo on TODELLAKIN remppajarru! :D

  VastaaPoista