maanantai 28. helmikuuta 2011

Tapettimietintää...

Pohtimista ja päänvaivaa aiheuttaa myös keittiön ja olohuoneen tapetit. Tapettitalon valikoima on jo tsekattu ihan paikanpäällä ja Boråsin tapetteja katseltu paikallisessa Värisilmässä useamman kerran. Onhan niitä kauniita kuoseja... Ihminen kun nyt ei vaan osaa päättää! Esimerkiksi Tapettitalon Apolloperhonen olisi kelvannut minulle, mutta mies käytti veto-oikeuttaan. :D


Käytiin viime viikolla K-Raudassa (TAAS) ja nappasin heiltä mukaan näytteitä suunnilleen kaikista mahdollisista mustista ja vaaleista tapettipareista. Mietin, että tapettipäätös pitää tehdä tässä lähitulevaisuudessa ainakin keittiön välitilan suhteen joten "käärittiin hihat" ja ryhdyttiin tuumailemaan sitten kunnolla. Mustapohjaistahan meillä pitäisi tulla keittiön kaappiseinille sekä välitilaan ja vaaleampaa "samansuuntaista" kuosiltaan keittiön ikkunaseinälle sekä kaikille seinille olohuoneeseen.


Yllättäen K-Raudasta löytyi meille useitakin sopivia vaihtiksia ja tällä hetkellä eniten miellyttää tapettipari, joka vähän näyttää koivunrungoilta. Vaalealla pohjalla on kullanvärisillä viivoilla ja tummanharmaalla pohjalla on hopeanvärisillä viivoilla luotu nuo koivujen hahmot. Toivoisin ainoastaan, että tuo vaalea tapetti olisi "vähemmän kellertävä" yleisilmeeltään... JA myös häiritsee ihan vähän metallivärien käyttö. Ottaisin mieluummmin jotain muuta.


Vielä pitänee jatkaa etsintöjä...

1 kommentti:

  1. Onpa hassu sattuma,löysin tänne vahingossa ja juuri satuin nimittäin eilen ajatuksissani vain pohtimaan työpaikan kahvipöydässä koivunpintaa ja miten sen tekstuurissa on jotain niin suomalaisen kaunista ja erityistä. Ajatus lähti pöydällä olevista lautasliinoista ja tuossa kuvassa koivu-tyyppinen tapetti näyttää todella kiinnostavalta mutta samaa mieltä metalliväreistä.. :) Tsemppiä valintoihin!

    VastaaPoista