sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kuistin elämää...

Meidän talossa kuisti on luokiteltu "epämääräiseksi". Me ei tiedetä yhtään missä kunnossa ko. laitoksen rakenteet on, saatikka mitä lattian alta tai katosta löytyy - tai siis nyt tiedetään tuon lattian alapuolisesta elämästä vähän enemmän. Viime kesäisten havaintojen perusteella seinissä vaikuttaisi olevan ainakin yksi mehiläisyhdyskunta jos toinenkin... :D 

Sisäoven vieressä kuistin puolella on reikä.... Levyjen alla näyttää olevan raakalautaa ja sen alla...? Lattian alla on ainakin hiiriä ja tuosta reiästä ne kulkee!  Levyt pois ja pohjat kuntoon - jotain tuossa lattiassa on vikana kun se notkuu kävellessä melkoisesti.


Aloittelevat maalaiset eivät sitten syksyllä hoksanneet suojata linnunruokasäkkiä millään muotoa ja sieltähän on näppärälle hiirelle (luultavasti) helppo kantaa sapuskaa itselle ja kavereillekin.


Jäljistä päätellen Epun kengissä on ollut mukava "pari kattausta" nauttia... :D Ja vähän on maistettu kengännauhojakin (yöks).

2 kommenttia:

  1. Täällä kuulemma hiirten bileet päättyi Paplariin. Me voidaan lainata Paplaria tai Piksua teille kuistikissoiksi hiirijahtiin ;)

    VastaaPoista
  2. Otetaan joko lainaan tai sitten hommataan oma kuistikissa. :D Kiitos lainatarjouksesta, palataan asiaan!

    VastaaPoista