lauantai 15. lokakuuta 2011

Nojatuolit kotiin!

Reilu vuosi sitten Helsingin tekniseen ammattikouluun verhoiltavaksi jätetyt tuolit ovat vihdoinkin kotona ja käytössä. Tuolit olivat huonossa kunnossa ja niihin on nyt tehty täydellinen remontti, puuosien liimauksista sisuskalujen uusintaan asti. Keinutuolin yksi jalaskin oli poikki ja siihen oli joku edellinen omistaja viritellyt kolmannen jalan tukemaan keinumista!


K-tuoleja on siis kaksi ja niistä tehtiin samanlaiset. Materiaali Annalan valikoimista ja kotimaista siis työkin. Pitääpä ottaa jokupäivä vielä parempia kuvia pienistä yksityiskohdista - niissä näkyy taitavan tekijän jälki.


Saimme yllätykseksemme kotiin myös keinutuolin, vaikka luulin sen olevan vielä kesken. Keinutuoliin valittu turkoosi kangas on kompromissi (Lauritzon's), mutta ihan hyvä kun nyt sitä katsoo valmiina.Yritin alkujaan löytää Annalalta myös tähän kankaan, mutta kirkkaita värejä näyttää olevan vähän vaikeampi löytää. Valittu turkoosi saisi omaan makuuni olla ehkä hitusen sinisempi (valokuvan sävy olisi ollut parempi)...


Takapuolemme ja sisustuksemme kiittää! :D

***


Mustaa kangasta jäi jostain syystä aika paljon ylimääräistä ja mietinnässä on vielä teettää siitä kuvanmukainen rahi kaveriksi näille tuoleille... Tuo on uustuotantoa, oppilaille harjoitustyötä ennen asiakastöihin tarttumista. Toisaalta olisi kyllä kivempi löytää taas jostain vanha rahinraato, jonka voisi pelastaa.


2 kommenttia:

  1. Hyvännäköiset tuolit! Kovin vaan oli pitkä toimitusaika.

    VastaaPoista
  2. Nojoo. Pitkä toimitusaika oli tiedossa jo silloin, kun nuo päätettiin antaa oppilastyöksi - toisaalta ei tuoleille olisi ollut oikein tilaakaan tätä ennen. :D

    Tuolit vastaanottanut opettaja (nykyisin ei enää töissä) on ehkä osaltaan pitkittänyt töiden valmistumista erinomaisen huonolla yhteydenpidolla... Muttamutta, se on sitten jo uusi tarina. ;)

    VastaaPoista