keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Uusia tuttuja ja loma elämää.

Eppu kotiutui maanantaina aamulla ja talolla oltiin heilumassa heti puolenpäivän jälkeen. Tärkein tieto maanantaista on se, että grillikausi on nyt virallisesti avattu! ;) Grillinä toimii "perintökalu" pallogrilli - herra grilli on muistaakseni jo kolmatta perhettä palvelemassa.


Maanantaina tavattiin naamatusten rintamamiestalo.fi foorumilta tuttu pelkka. Kattopahvimme pääsivät uusiokäyttöön hänelle ja saimme kahvi- ja teepaketin lisäksi taas hyviä paljon vinkkejä ja kommentteja projektimme eteenpäinviemiseksi. Kiitos! Oli myös tosi mukava tavata sinut pelkka. :)

Tiedän kyllä, että prioriteetti tänä vuonna on talo ja talossa sisällä olevien juttujen fiksaamiseen... MUTTA kun tiistaina oli niin kaunis aamupäivä, meidän oli aivan pakko keksiä tekemistä ulkona.  Ulkona kun puuhailtiin, alkoi viime vuoden (ja sitä edellisten vuosien) maahan jätetyt katkenneet oksat ja puiden lehdet ärsyttää... Meillä myös sattuu olemaan PALJON purkulautaa ja PALJON purkunauloja - 1+1=?


Nikkaroitiin SAIRAAN HIENO risukomposti ja täytettiinkin se melkein myös saman päivän aikana. :)Ja sitten ah niin kaunista katseltavaa... ;) Tai hmph...näistähän tulee KAUNIITA, kunhan heille annetaan hiukan rakkautta ja huolenpitoa. Rivissä siis meidän ensimmäiset "uudet" vartavasten taloon ostetut huonekalut. Huusin nuo kaikki kolme huuto.netistä ja kävin tänään hakemassa Paraisista asti (call me crazy)! Komean ulkonäön lisäksi noissa on aivan älyttömän hyvä istua - istutaan sitten kun remppa on valmis!


Tänään juuri kun olimme lähdössä talolta K-rautaan (toinen olohuoneemme) pölähti naapurit pihaan... onhan muuten samalla asuinalueella asuvatkin naapureita, onhan? Eihän naapureiden täydy asua ihanvierekkäin? :) M&M ovat myös uusia tuttuja rintamamiestalo.fi foorumilta - mahtava paikka!

M&M mukanaan ikiliikkuja L tulivat juttemaan niitä näitä, mutta myös kertoivat heidän viime vuonna toteutetusta salaojarempasta sekä antoivat vinkkejä hyvistä tekijöistä. Kiitos teillekin - taidan soittaa ja kysellä alustavaa tarjousta ja aikataulua heti huomenna aamusella - nyt väsyttää...

1 kommentti: