torstai 8. huhtikuuta 2010

Pihajuttuja.

Lumet alkavat sulaa!!! Pääsiäisviikonlopun suurin ponnistus oli varmaankin keventää lumikuormaa talon kaikilta sivuilta, sillä sulamisvedet ihan oikeasti yrittävät hyökkiä meidän kellariin... Ei paniikkia (on jo) sillä varmaan joskus ennenkin talon historiassa on kevään korvalla sisälle hiukan vettä tullut? Onhan? Eihän tämä ole paniikin arvoista eihän...?



No. Joka tapauksessa salaojien laitto on tämän kesän suunnitelmissa, joten saa luvan olla viimeinen "tulvakevät" tälle talolle. Sadevesien ohjailuakin pitää miettiä todella tarkkaan tulevan kesän aikana ja sitäkin varten muutamat putket asentaa. 

Tuosta tulvaveden uhkaavasta kellarista kannettiin myös miehenkorkuinen kasa tiiliä pois remontin tieltä. Näille siis suunnitteilla uudelleenkäyttöä jossain vaiheessa... osa tiilistä pääsee tulevan puukatoksen jaloiksi, osasta tehdään jotain muuta.



Lumien sulamisessa on hienojakin juttuja, muun muassa se että vihdoin nähdään millainen tontti me ollaan ostettu! :) Löydetty jo yksi kappale ruusupuskia sekä yksi mustaviinimarjapensas! Kasvuston lisäksi tontilta on löydetty myös kaksi kappaletta irtonaisia puutarhapenkkien päällisiä, vesiletku, muovinen vatkausvati sekä metallinen vatkausvati...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti