sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Tuhkaa ja maalämpöä.

Niinhän siinä sitten kävi, että mies ei päässyt kotiin perjantaina, ei lauantaina eikä edes tänään sunnuntaina. Tuhkapilvet kielsivät lentämästä ja tällähetkellä ukko seilaa jossain merellä Gnynia-Helsinki välillä. Huomenna aamulla pitäisi olla perillä - kolme päivää aiottua myöhemmin. Vähän tylsää... ja Eppua harmitti, kun ei päässyt seuraamaan tuota poraushommaa.


Minä sitten "valvoin" Epun puolesta noita porausmiehiä koko lauantaipäivän ja revin lisää villaa yläkerran seinistä pois. Aamupäivän kauniin ilman turvin pääsin pitkästä aikaa myös valokuvailemaan tontilta löytyviä kasveja ja kukkasia. Muutamia uusia kuvia on flickr.com sivuillani.


Tällainen näky oli vastassa aamulla lauantaina vähän ennen kello yhdeksää. Onneksi oltiin varoitettu lähimpiä naapureita, sillä tie kapeni tuon rekan ansiosta yksikaistaiseksi ja päivän melutaso varmaan epäterveellisen puolelle - pölystä puhumattakaan!
Muutamia kuvia päivän varrelta - huomioikaa erityisesti pakettiauton etupenkillä 3 tuntia nukkunut poraaja! ;)

Ja tällainen oli sitten lopputulos illalla kello seitsemän - tänään käynevät hakemassa loput tavarat pois - nuo letkunpäät kuuluu meille. :)
Tänään laitettu lisää tavaraa myyntiin huuto.nettiin ja lisää pakattuja muuttolaatikoita. Vähän laiskottaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti