torstai 1. huhtikuuta 2010

Yleistä touhuilua ja rakenteita.

Meillä kävi maanantaina kauan odotettu asiantuntija, rakennesuunnittelija, talolla. Allekirjoittanut ei ollut paikalla, mutta siellä ne miehet olivat kuulemma käyneet taloa läpi ja irroitelleet lattialautojakin mennessään. Mielestäni on hyvä juttu, että rakennekaveri kiinnostuu myös lattian sisäisistä asioista, eikö? :) Minä sitten edellispäivänä vilkuilin nihin koloihin "joutessani" ja hitto vie meillä onkin paksut lattiat ja siellähän menee puuta suuntaan jos toiseenkin!Tiistaina Eppu päätti rakennekaverin innoittamana aloittaa kellarin lattian piikkaamista. Vanha sauna sai kyytiä ja sieltä onkin nyt kannettu useampi ämpärillinen betonia ulos. Lattia on jo melkein lähtenyt, lattian kerroksia ihmeteltiin kumpikin sekä sitä, että ulkoseinä näyttää loppuvan aika nopeasti heti lattian jälkeen - missä meidän betoniset  anturat on?
Epun riehuessa kellarissa, minä olen lapioinut lunta ja hakannut jäätä pienessä auringonpaisteessa pois talon reunoilta. Kiitoksena tästä urakoinnista sain huonosti istuvien hanskojen ansiosta reippaan rakon kämmeneen! Voi näitä toimistotyöntekijän pehmeitä käsiä... Eilen lähti taas katosta pahveja ja talo tyhjentyy pikkuhiljaa myös polttopuusta - näille ollaan saatu rakennettua nuyt väliaikainen paikka takapihalle kuusten suojaan.

Iskun keittiöiden tarjous saatiin eilen ja hyvältä vaikutti. Nyt on enää mietinnässä ovimallit, jos otetaan keittiä nimeltään Virta tammilistoilla tulee lattioistakin tietenkin saman väriset. Jos taas halutaan tummempaa lattiaa, ollaan kääntymässä valkoiseen Kuura keittiöön. Tiedoksi myös epäilijöille - meille EI tule niin kamalan modernia keittiötä, kuin mitä voi kuvista kuvitella! Kaappien taakse tuleva reippaan värinen tapetti tekee jo paljon ilmettä! :) Keittiö pohja on aikalailla varma jo, linkitän sen tähän myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti