sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Uudet ikkunat!

Viime viikolla keskiviikkona ja torstaina kävivät miehet asentamassa meidän taloon uudet ikkunat. Ihan mahtavaa, kun vihdoinkin pelkän purkamisen jälkeen jotain uuttakin saadaan aikaiseksi! :)


Eppu kävi asennuksen aikana muutaman kerran tilanteita tsekkaamassa ja kätevästi näytti ikkunat vaihtuvan. Muutama huomautus täytyy kuitenkin vielä ensi viikolla tehdä ja toivottavasti korjaustyöt tehdään yhtä sujuvasti kuin tuo itse asennestyökin: pari kellarinikkunaa voisi olla enemmän vaaterissa kuin nyt ovat ja sitten ne ikkunankarmit, joihin pyysimme korvausilmaventtiilit, eivät ihan osuneet oikeille kohdilleen... Hmph - Eppu tuumasi tänään reippaasti, että "kaikki on ihan pilalla"! Ei nyt varmaan ihan kaikki. ;)

Perjantaina saatiin apumieheksi Ville ja kärrättin ISOLLA pakettiautorekalla rättisitikka uuteen kotiin. Kiitos avusta Ville! Pelottava pakettiauto, renkaat tuntui irtoavan eikä radiokaan toiminut, mutta hyvin se jaksoi kantaa kaksi runkoa ja korin perille asti.
Ehdittiin käydä OmaKoti-messuillakin eilen - meni useampi tunti ja saatiin ostettua pirun hyvään hintaan muun muassa jääkaappi/pakastin sekä mikroaaltouuni. Minä sorruin myös "hömpötyksiin" ja ostin itselleni uusiksi työkengiksi ihanat lehmänkarvaiset puukengät! Klops klops, nyt ei voi enää hiipiä salaa kenenkään työtuolin taakse!

Vanhat ikkunat oli saatu viikolla nätisti irti ja ne saivat tänään sunnuntaina uuden kodin ja uuden elämän Kirkkonummella. Epun työkaveri on oman talonsa vanhat ikkunat kunnostanut uudelleen käyttöön ja näistä meidän ikkunoista kuulemma tehdään kasvihuone tomaateille ja kurkuille. Hyvää matkaa!Tänään oli Espoossa sitten virpomispäivä... lapsena me virvottiin muistaakseni pääsiäisenä? Saimme onneksi vanhalta asukkaalta Helenalta vinkin jo viikolla ja osattiinkin ostaa trulleille namuja virpomispalkkioiksi. Nyt kuistin nurkkaa koristaa muutama koristeltu pajunoksa ja trullikarkeistaa jäi aika paljon meillekin remonttihyväskää! MUTTA, seuraavana vuonna muutamat trullit saisivat käyttää hiukan enemmän aika niiden vitsojen tekemiseen! Mielestäni teipillä kiinnitetyt höyhenet ei ihan ole palkan arvoista touhua... kauniita ja viimeisteltyjäkin vitsoja onneksi oli joukossa! :)

3 kommenttia:

 1. Onnea ikkunoista! :) Varmasti hymyilyttää, kun jotain pysyvää saa taloon aikaiseksi.
  Teillä on käynyt trulleja paljon! Meillä ei valitettavasti käynyt kuin yksi ainokainen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sanna linkistä! Ihana seurata teidän (kauniiden) ja rohkeiden projektia!

  Ja täällä etelässä ne tosiaan virpoo jo palmusunnuntaina. Me oikeat noidat on kierretty pääsiäislauantaina..

  Tsemppiä!

  eve

  VastaaPoista
 3. Meille kans trullittelu viikkoa aikaisemmin on tuottanut pään vaivaa. Nykyään ostan trullikarkit heti, kun ne kauppoihin tulevat ja yritän olla koskematta niihin sit ennen trulleja:)

  Kiva, että saitte ikkunat ja hyviä diilejä messuilta.

  VastaaPoista