lauantai 6. maaliskuuta 2010

Puruja... pirusti puruja.

On vaaleita ja lastuisia puruja, vaaleita ja hienojakoista purua ja sitten on purua, joka näyttää ihan mullalta. Noviiseja kun ollaan, niin tuo ensimmäinen tuntuisi oikeimmalta ja terveimmältä, paha juttu vain kun noita muitakin purutyyppejä löytyy sieltä täältä melkein joka seinästä. Kuka kertoo, onko meidän talo aloittanut jo maatumisprosessinsa?


Purujen pussittaminen muuten on melkoista hommaa. Pölyn määrä on uskomaton eikä hienosti suunniteltu "purujenpudotus" -luukkukaan aina suuntaa pölyjä oikeaan osoitteeseen - aika usein niitä puruja tipahtaa omaankin päähän. :) Ja kyllä äiti, me käytetään hengityssuojaimia!


Olohuoneen lattian "kelluminen" selittyi pari päivää sitten kun purettiin parketi pois - parketti oli limattu muovimattoon, joka sitten ajansaatossa rypistyi parketin kuivumisen vuoksi ja aiheutti huolestuttavaa liikehdintää lattiassa, kun siinä käveli. Nyt kun epämääräiset materiaalit saatiin pois, on olohuoneenkin lattia tukeva. Ainoastaan yhdestä nurkasta löytyi jälkiä vesivahingosta, eikä vielä ole uskallettu katsoa lautojen alle...Tänään tiputellaan lisää puruja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti