maanantai 22. maaliskuuta 2010

Kaikkea...

Mitäs me viime viikolla tehtiin....? Ainiin, varmaan purettiin taas jotain paikkaa.

Viikonloppuna sentään tapahtui jotain merkittäväksi luokiteltua kun meidän rättäriprojekti aloitti muuton Espooseen Helsingin keskustan tallista. Peräkärry oli lainassa ja kaikki meni hyvin... kunnes huomattiin, että se peräkärry on vajaa kymmenen senttiä liian kapea! Rättäristä on nyt siis siirtynyt kaikki muut osat (sekä älytön määrä työkaluja) paitsi kori ja runko. Tulevana perjantaina siirtyy loputkin palaset, kun saadaan tilavampi kuljetin.

HTH-keittiöllä käytiin myös lauantaina katsomassa meille tehtyä keittiösuunnitelmaa - aivan ihana/täydellinen/tyylikäs/sopiva/hieno, mutta tuleva tarjous vähän jännittää. Keskiviikkona tapaan Domus-keittiön ja torstaina Iskun - aikaisemmin kierretyistä keittiöfirmoista ainakin Puustelli ja Keittiö.net on jo diskattu huonon palvelun vuoksi. Tämä asiakas äänesti jaloillaan.

Viikonlopun saldoon on lisättävä vielä Sannan mustuva oikean käden peukalonkynsi, joka on AIVAN ÄLYTTÖMÄN KIPEÄ! Jäin väliin, kun auto ja peräkärry otti osumaa toisiinsa... :(

***

Tuleva viikko on täynnä tapaamisia: tänään piipahdan työterveydessä keskustelemassa puutuvista käsistä, huomenna rekka tuo uudet ikkunat tontille ja me keskustellaan sähkösuunnitelmista ammattilaisen kanssa.  Keskiviikkona on sitten ikkunoiden asennus jossa Eppu meinaa olla paikalla aika paljon - samaan aikaan minulla siis se keittiötapaaminen, keittiötapaaminen on myös torstaina ja perjantaina liikutellaan autonosia... Voisiko joku tulla meille taloudenhoitajaksi pariksi kuukaudeksi? Pyykinpesua ja ruokahuoltoa olisi tiedossa. :)

***

Lisäys: Ei tullutkaan nuo ikkunat huomenna vaan jo tänään. :)

4 kommenttia:

 1. Meille voi kyllä joskus tulla ruokittavaksi ja pyykinpesukonekin löytyy! Ilmoitatte vaan vähintään muutama tunti ennen saapumista, niin pistetään ravintoa pöytään ;) Terv. Tove

  VastaaPoista
 2. Moikka! Ettehän vie vanhoja ikkunoita kaatopaikalle ennen kuin olette tarjonneet niitä esim. Rintamamiestalo.fi -sivustolla haluaville? Jos nimittäin puuosat eivät ole mätiä? Ja nuo helatkin voisivat olla kovasti haluttua tavaraa.

  VastaaPoista
 3. Moi!

  Jaksamisia remppaan, meillä on myös käynnissä remppa tosin ollut jo jonkin aikaa. Mistä otitte ikkunat ja paljon maksoitte?

  VastaaPoista