maanantai 15. maaliskuuta 2010

Purkamista ja päätöksiä.

Vähän yli viikko ehti vierähtää ennen kuin pääsin taas päivittämään remonttistatusta. Arvaatteko mitä ollaan tehty...? No purettu vähän lisää tietenkin! :)

Viime viikon jännittävimpiä löydöksiä taisi olla vanha lentomuurahaispesä saunan katossa... tippui kuulemma koko pesä yllärinä Epun niskaan! Pesän nämä muurahaiset olivat kaivaneet pääasiassa eristeenä käytettyyn styroksiin kuten näette. Yöks - onneksi ei ollut enää eläviä elikoita joukossa.


Sillä aikaa kun Eppu taisteli purkuhommissa, minä kiertelin keittiöfirmoja läpi ja pohdiskelin, että minkähänlainen tyyli meille nyt sitten sopii ja tuleeko kaksi isoa vai kolme pienempää jäteastiaa... Keittiötä ei meille tule vielä useampaan kuukauteen, mutta keittiösuunnitelmalla alkaa pian olla jo kiirekin - LVI-suunnittelija haluaa saada tiedot viemäreistä ja käyttövesistä ja sähkösuunnittelijankin hommiin se lieden paikka kuulemma vaikuttaa. Keittiöfirmoja on nyt tavattu kuusi, kolme noista on jo diskattu huonon palvelun vuoksi - vielä ehkä muutamassa täytyy käydä tarjouspyyntö jättämässä ennen kuin voi olla tyytyväinen.

Muista niin sanotuista paperihommista mainittakoon tässä, että taidamme olla valmiita tällä viikolla tekemään sopimuksen maalämpöpumpun toimittajan kanssa. Jihuu ja maailma pelastuu! :)

Ja jotta ei vauhti hidastu tässä projektissa, osti Eppu meille "uuden perheenjäsenen"...

2 kommenttia:

 1. Mistä tiesitte, että pesä oli juuri lentomuurahaisten pesä?
  Mihinkä maalämpötoimittajaan päädytte ja minkä kokoinen laite teholtaan?
  Teidän uusi perheenjäsen joutui perheeseen, jossa joutuu tekemään kyllä kovasti töitä!

  VastaaPoista
 2. Lentomuurahaispesäksi tuota ajateltiin, koska siellä oli isoja siipiäkin mukana siinä materiaalissa, joka Epun niskaan rojahti. :) Pitääpä kysyä, oliko siellä mukana pari ruumistakin...

  Maalämpöpumppu etc meille tulee ST1 firmalta. Tehoja on... tarpeeksi? :D

  VastaaPoista