sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sekamelska nro. 1/???

Sekamelska meidän huusholissa jäsentyy ja järjestyy laatikko laatikolta, pikku hiljaa. :) Tänään mies puuhaili yläkerran eristysten kanssa ja Remppajarrun kanssa käytiin aina välillä siellä tarkkailemassa työn etenemistä. Samalla kun estelin Remppajarrua syöksymästä portaita alas ja vahingoittamasta itseään kaikenmaailman työkaluihin, löysin laatikon nimeltään "sähkö- ja lamppujuttuja".


Hullut ollaan säästetty IHAN KAIKKI ja iso osa tuollaisia kellastuneita "moderneja" pistorasioita menikin roskiin tänään. Jotain silti säästettiin ja kyselläänkin nyt, onko näille aleman kuvan kapistuksille keneläkään käyttöä? Osa on muovia (katkaisijat) ja sitten on tuollaisia keraamisia jakosysteemejä (?). Osa on päällemaalattuja ja muuten vain kämäisiä, osa oikeinkin fiinejä. Irtoruuveja oli laatikko täynnä ja nekin säästin, mutta varmastikaan eivät ole ns. täydellisiä. Jos on tarvetta, kannattaa hihkaista tuolla Rintamamiestalo -portaalin puolella.


Lamppujen kannat ja sokerinpalat (nostalgiasyistä) säästettiin itsellemme ja mietin myös sellaistakin, että ruuvaisin jonkun laudanpätkän täyteen noita katkaisijoita ja antaisin Remppajarrulle näpsyteltäväksi... :)


edit: Nämä meni alle puolessa tunnissa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti