maanantai 20. elokuuta 2012

Yläkerran kattoa

Jatkoa edelliselle kirjoitukselle on seurannut ja paneelia on katossa nyt melkeinpä kaikki mahdollinen. Vielä olisi rutistettava tuo alla olevassa kuvassa oikealla oleva koteloa kuntoon ja siihen upotettavat lamput. Niin, ja noihin vaakapalkkeihin siistimmät "kuoret... ja sitten ne listat. :DPiipun lähelle yhteen koteloon on saatu piilotettua avustetun poistoilman kone suhteellisen nätisti...Niin... ja tämä kaikki on tapahtunut jo heinäkuussa - kesähunninko piti huolen siitä, etten pahemmin ole jaksanut raportoida oikeissa aikatauluissa... :)

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää, nyt pääsette lepuuttamaan käsiä, tahtoo ottaa koville tuo sisäkattojen panelointi. Omissa kohteissa noita yläkerran A-puiden yläpintoja on tullut monesti käytettyä asennustasona loisteputkille. Sivuille kun asentaa panelia tai listaa "kuoreksi", on lopputuloksena kiva ambientti-valaistus.

    VastaaPoista
  2. Valaistukseksi meille tulee tuolta ihan korkealta katosta roikkumaan viritettävät lamput (roikotetaan palkkien alapuolelle) - muurin toiselle puolelle 3 ja toiselle puolelle muistaakseni 2. Noiden lisäksi heti portaiden jälkeen muutama upotettu halogeeni/ledi sekä sitten jotain "tunnelma" irtolamppuja sinne tänne.

    MIetittiin pitkään niitä A-puihin viritettäviä piilolamppuja, mutta jotenkin se sitten unohtui... :)

    VastaaPoista