torstai 26. heinäkuuta 2012

Karossipanelien käsittely, osa 1.

Menin paikalliseen Värisilmään ja kysyin neuvoa vanhan panelin kanssa. Liike valikoitui siksi, että tästä kyseisestä liikkeestä olemme aikaisemminkin saaneet asiantuntevaa palvelua ja he myös myyvät Uulan tuotteita...

Lakkaus tehty kertaalleen, takana originaali vanha paneli.

Kuulemma meidän vanhat seinät ovat lakatut ja samaa käsittelyä siis näihin uusiinkiin paneleihin laitettaisiin. Ostin kaksi purkkia erisävyistä lakkaa ja niitä sitten koesuditaan sekä vertaillaan haluttuun. Vasemmanpuoleinen on sävyltään 5050 ja oikeanpuoleinen 5052, lakka puolikiiltävää. Elämänvaihe huomioon ottaen, emme lähde tekemään virityksiä värijauheiden emmekä UV-lamppujen kanssa. Lopputuloksesta saattaisi noilla ehdotuksilla tulla hyvä, mutta tuo Remonttijarrun osallistuminen hommiin vain tekee nysväämisestä ja hifistelystä mahdotonta. Toivomme siis, että näillä valmiilla sävyillä päästäisiin riittävän hyvään lopputulokseen.

Itse olin hiukan ihmeissäni, ettei liikkeessä tarjottu meille Uulan tuotteita nyt ollenkaan vaikka kerroin meidän käyttäneen Uulan sisämaaleja aikaisemminkin - taita se Uulan Venelakka olla suunnilleen samanlaista tavaraa kuin tämä Unicakin?

Kertokaapas nyt, ollaanko menossa metsään rytisten vaiko onko saamamme ohjeet ihan ok.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti