perjantai 13. heinäkuuta 2012

Pieniä asioita.

Viime viikon lopulla saimme kylään sukulaisia ja heidän innoittamana tapahtui muutamia pieniä ja kuitenkin AH! niin isoja edistysaskelia.

Ulko-ovi meillä on ollut ihan kamala. Ihan ensiksikin se on kamalan värinen - sininen. Mutta kamalin juttu on sen toimivuus/toimimattomuus. Ovea on tähän asti joutunut kiskomaan ja potkimaan niin, että ollaan pelännyt kahvankin jäävän jonain päivänä käteen... Hiphei! Tänä päivänä ovi toimii!!! Miehet viime purkivat koko höskän, suoristivat karmin (ristimitassa 10mm heittoa) ja laittoivat paikoilleen. Talvea ajatellen myös tivistenauhoja lisäiltiin.

Ruman värinen se ovi on edelleen, mutta sille "ongelmalle" tehdään jotain sitten joskus kun kuistin lattia puretaan ja koko kuisti lisäeristetään. Vinous taitaa johtua kuvaajasta.


Kattotikapuiden yläosa on tullut jonain keväänä (vuosi sitten?) alas ja nyt ne saatiin nikkaroitua takaisin paikoilleen. Ei ole kiire näissä hommissa... :)


Kaivonhattuprojektiakin tehtiin eteenpäin ja samoin ikuinen puusavotta eteni hiukan... Kallellaan oleva puusuoja sai siirtotuomion ja onkin nyt jo palasina odottamassa uudelleen sijoitusta lähemmäksi taloa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti