maanantai 15. lokakuuta 2012

Kaiteita.

Jossain edellisessä kirjoituksessakin jo vilahtaneet yläkerran portaikon kaiteet ovat olleet valmiit ja paikoillaan jo yli viikon. Enää ei tarvitse niin sydän kurkussa pelätä tuon ylivilkkaan Remppajarrun takia - yli 3 metrin avonainen putous on enää 1,5 metrinen ja siihenkin on tulossa (toivottavasti) piakkoin lapsiportti.

Kaiteita on tehty teemalla "pikkuhiljaa". Eppu on hoitanut puuhommat ja minä (välillä yhdessä Remppajarrunkin kanssa) olen sitten iltaisin niitä maalaillut. Maalaus- ja pakkelointihommat ovat meidän remontissa minun vastuulla ja ne on mukavia siksikin, että niitä on voinut tehdä myös iltaisin Remppajarrun nukkumaanmenon jälkeenkin.


Yläkerran kaiteen/seinämän paikoilleen sovittelua...


Mallailua monelta suunnalta...


Samanmoinen ritiläkaide/-seinämä tulee keskikerrokseenkin lyhyelle pätkälle. Aikaisemmin tuossa on ollut pelkästään matala tolppa, eikä mitään muuta - koko portaikko avoin.


Ja valkoiseksihan nuo sitten maalattiin - käytössä Uulan kalustemaali. Vesiohenteinen, nopeasti kuivuva ja suht hajuton - mukavia ominaisuuksia meille, joilla on melkeinpä kaikessa tekemisessä mukana kulkeva ahkera sekä vikkelä pikkuremontoija. :)


**

Yritän saada lähipäivinä vähän lisää kuvia yleisnäkymästä. Nyt on joka paikassa niin kova sotku, etten kehtaa julkaista niitä kuvia millään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti