tiistai 16. lokakuuta 2012

Tilannekatsaus yläkertaan.

Yläkerrassa on viime viikkoina tapahtunut paljon edistystä. Remppakiireet, päivätyöt, insinöörin ameriikantyöprojektit ja muutkin arkipäiväiset jutut ovat estäneet ahkerampaa blogikirjoittelua.

Tällä hetkellä tilanne on seuraavanlainen:
  • Kattopanelointi viimeistelytöitä vaille valmis
  • Seinien levytys valmis
  • Portaikon kaideseinäkkeet valmiit ja paikoillaan
  • Yläkerran seinien osalta pakkeloinnin ja hionnat valmiit (vielä portaikon seiniin kerran pakkelointi + hiominen)
  • Yläkerran seinien osalta maalaukset tehty, osa seinistä odottelee tapetointia ja vaatekaappien seinät jäävät malipinnalle
Parin viikon päästä on tapetointimestari tulossa kylään ja lupasi vähintään aloittaa tapetointia ja samalla siirtää osaamistaan jälkipolville. Tapettikriisi on taas päässyt valloilleen ja vaatii oman kirjoituksensa aiheesta... Tapettien päättäminen ja tilaus siis tällä viikolla, jotta ehtivät toimittaa tavaran ajoissa.

Yläkerran parketti pitäisi myös tilata tällä viikolla. Yläkertaan laitetaan samaa lattiaa, kuin keskikerroksessakin on - toivottavasti vain kyseistä mallia tehdään vielä... :)

Keskusmuuri kulkee keskellä yläkertaa ja siihen laitetaan samanlainen valkoinen hiertopinta kuin keskikerroksessakin. Saimme buukattua ko. työhön saman miehen ja hänen pitäisi päästä aloittamaan hommaa jo tällä viikolla. Tavoite oli saada tuo homma tehtyä ennen parketin asennusta ja siinä nähtävästi nyt onnistuttiin - remonttikokemus on osoittanut, että niin hyvin emme mitään pintaa pysty (osaa) suojaamaan etteikö siihen jokunen naarmu kuitenkin tule... :)
**

Kuulemma emme voi muuttaa yläkertaan ennen kuin on viimeinenkin lista paikoillaan, joten tässä vielä jonkun aikaa näperrellään ennen sisustuskuvia... vaikka maalasin minä yhden seinän pätkän jo liitutaulumaalilla Remppajarrun iloksi. :)

1 kommentti:

  1. "Valmis" on huippu sana ja tunne!

    Hyvä keino nopeuttaa valmistumista tuo ettei muuteta ennenkuin Kaikki on valmista.

    VastaaPoista