tiistai 22. tammikuuta 2013

Makuuhuoneen vaatesäilytys.

Yläkerran lappeet otettiin remontissa kaikki käyttöön eli ne eristettiin ja pystyt tukipuut vaihdettiin "katseenkestäviksi".  Pystypuut on vain maalattu ja niiden eteen tulee joskus liukuovet. Kaappien sisustus täytyy nyt saada mahdollisimman toimivaksi pienellä rahalla, sillä muualla ei ole kiinteitä komeroita laisinkaan. Yläkerran komerot tulevat siis toimimaan niin vaatesäilytystilana, kuin kaikenmaailman muunkin romun säilytystilana.

Meillä on jo aikaisemmin ostettuna Ikeasta säilytysjärjestelmää ja sillä mennään. Noita ritiläkorihässäköitä tulee nyt kolme riviin ja päälle aina yhtenäinen valkoinen pöytätaso. Olen vähän miettinyt kokonaisuuttakin ja makuuhuoneen puolelle tullee lähtötilanteessa säilytys suunnilleen alla olevan kuvan mukaan. Koko 2. kerroksen pohjapiirros löytyy täältä.


Pöytätaso ostettiin Bauhaussista ja sahautettiin paikanpäällä mittoihinsa. Joku meidän perheestä ymmärsi väärin, kun sanoin; "ei haittaa vaikka pöytätaso on 4cm syvempi kuin hylly siellä alla - mennään vain kahdella sahauksella per levy" ja sahautti levyt tismalleen oikean kokoiseksi... Tuli noille levyille vähän enemmän hintaa sitten kuitenkin. :)


Kotona liimailin silitysraudalla reunoihin laminointinauhat ja AVOT, hienot tuli. :)Sinne tänne kattoon viritellään vielä henkarivaatteille tangot ja mietitään liukuovien ratkaisu kuntoon.

4 kommenttia:

 1. Voi iiik, olen kade, kade, kade... :)
  nimm. yläkerrassa ei mitään säilytystilaa

  VastaaPoista
 2. Alkaa olla itselläkin melkoinen luksus-fiilis - kolme vuotta on nyt painettu menemään "pahvilaatikko" säilytyksellä... Tässä saattaa käydä kyllä niin, että uuden garderobin hankinta on edessä, kun pitkästä aikaa näkee tilanteen kurjuuden yhdellä silmäyksellä. :D

  VastaaPoista
 3. hei! Onko siinä vino katto? Meidän pitää kehitellä mökille vinon katon alle säilytystilaa. Haluisin siihen liukuovet. Eli kun keksitte ratkaisun niin kerro toki :)

  VastaaPoista
 4. Juu on tuossa Saija vino katto - nuo "vaatekaapit" tulee yläkerran matalille laidoille. Raporttia tulossa kunhan liukuoviin asti päästään... :) Saattaa mennä vuosi.

  VastaaPoista