lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vaihtelu virkistää?

Välillä on tehtävä jotain ihan muuta...


6 kommenttia:

 1. JEEEEE! Olin jo varma, että rintsikka vie rättärihimot vuosiksi, mutta näköjään ei :) Hienoa! Seurasin projektianne Killan foorumilla ja pahassa rintsikkakuumeessa olen seurannut nyt tätä blogia, eli ympäri mennään yhteen tullaan :D

  VastaaPoista
 2. No JEEEE! Meillä on oma stalkkeri... ;) Kiva kun ilahduit!

  Eilen tuo rättärinrunko sai "jalat" alleen eli akselit+renkaat+yms... Tämä kaikkihan tehtiin siksi, että saamme autotallin tyhjäksi helpommin (rungon päälle kori ja muu tilke) piikkausta varten - rättäri asustaa siis pressutallissa tämän kesän. Syksyllä rättäriprojekti pääsee sitten toivon mukaan takaisin entistä ehompaan verstastilaan ja ehkäpä senkin kanssa askarrellaan viime vuosia ahkerammin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tällainen stalkkaus ei vaan helpota yhtään omia talohaaveita...Mutta teillä on kiva blogi ja sen jatkuvuus on myös plussaa muihin rintamamiestalo-blogeihin verrattuna. Tuppaa yleensä kirjoitteluinto loppuvan, mitä syvemmälle pää uppoaa puruihin ;) Joten siitä iso kiitos teille, onhan tätä kiva myös myöhemmin selata läpi mitä tuli tehtyä. Kirjoittele ihmeessä myös foorumille rättärin edistymisestä ;)

   Poista
  2. Juu - pitänee kirjoitella rättärifoorumillekin taas välillä. Meillä (miehellä) taisi olla joku kysymyskin liittyen noihin jousupönttöihin - kunnostaako vanhaa vaiko ostaako uudet.... yms yms.

   Pitääpä etsiä jostain ne sätkäfoorumin tunnukset. :D

   Poista
 3. Hei tässä nyt kävi niin, että teidän oma stalkkeri sopi kaupat RMT:stä toukokuun vika päivä :) Välillisesti te ootte vähän niinku syylisiä siihen :D ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannesti onnea! On tämä rintsikkaelämä parhaimmillaan hienoa. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saadaan kuulla joskus teidänkin edesottamuksista vähän. Hauskaa kesää! :)

   Poista