lauantai 7. joulukuuta 2013

Jatkoa pihanmyllerrykselle...

Elokuussa pihalla käväisi siis kaivinkone ja syyskuussa sitten betoniauto. Betoniauto tuli kellarin verstaan (ent. autotalli) lattiavalun takia paikalle ja samalla saatiin tehtyä kesäkeittiötä varten kunnon betonijalat...


Kunnon "ojat" soraa varten.
Sorapatja sekä kesäkeittiön olennaisin elementti jo "paikoillaan"...
Kesäkeittiö käytössä. :)
Betonille muotteja.
Tämän enempää kuvia ei tästä työvaiheesta olekaan - syytän nuorisoa. Joka tapauksessa betonimöhkäleet kesäkeittiötä varten on nyt paikoillaan, muotit purettu ja koko homma odotteleen ensi kesää. Pitäisi vielä jokunen kuorma tilata soraa sekä multaa, mutta jääköön sekin tältä vuodelta... lumi tuli maahan.

Pihaprojektia nämäkin. Jämäbetonista osa kipattiin foliovuokiin ja noista tuli kummallisen muotoisia askelkiviä. :D2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla teistä!

    Joskus on erittäin hedelmällistä jättää homma hautumaan muutamaksi kuukaudeksi (tai vuodeksi), suunnitelmat voivat kypsyä ja lopputuloksesta tulla parempi kuin oli alunperin tarkoituskaan.

    VastaaPoista
  2. Juu. Ajattelin antaa (vaikkakin vaikeata) itselleni joululahjaksi ns. tyhjän pään. Yritän tässä muksujen häiriköintiyrityksistä huolimatta saada joitain keskeneräisiä ja omaa päätä kuormittavia asioita valmiiksi - tämän blogin päivittäminen on yksi listalla olevista asioista.

    Nyt nuo nappulat onneksi nukkuu YHTÄAIKAA, joten rauha maassa hetken aikaa... :)

    VastaaPoista