perjantai 12. helmikuuta 2016

Kuistin tyhjennystä

Kuistin puruja tyhjennellään ja korjausta kaipaavat alueet löytyvät. Suurin vesivahinko nyt näyttää siis olevan etuoven puolella, siellä mihin betoniportaat ovat kaataneet vettä varmaan vuosikymmenien ajan. Alajuoksut ovat lähestulkoon lahot ja purut tuolta alueelta multaa.Purut siis poistetaan ja lahovauriot korjataan. Ja ennen kaikkea se ulkoportaiden kaato korjataan niin, että siihen päälle valetaan lisäbetonia oikealla kaadolla.

MUTTA MUTTA MUTTA MUTTAAAAA! Betoniholvi (tuttavallisemmin sarkofagi) ei olekaan ns tasakattoinen, vaan siihen on jostain vielä tuntemattomasta syystä tehty tuommoinen allas, johon kaikki vesi tietenkin hienosti jämähtää. Allas on sellainen kahluukorkuinen, olisikohan reunat pariakymmentä senttiä... Mitäs me tuolle tehdään?


2 kommenttia:

  1. Heips! Osallistuit messulippujen arvontaan blogissani. Voitto osui kohdalle, mutta en löytänyt mistään meiliosoitettasi, joten huhuilen tätä kautta - toivottavasti huomaat! :) Laitatko mulle sähköpostilla yhteystietosi niin laitan messuliput tulemaan postitse!

    VastaaPoista