keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Ruuhkavuodet.

Blogi ei ole päivittynyt moneen vuoteen ja päivitysten tahti todennäköisesti jatkuukin samanlaisena - mitään en uskalla enää luvata. 😁 Talon remontteja on jaksamisen mukaan edistetty tässä viime vuosien aikana, joskus vauhdikkaammin ja joskus vähän hitaammin. Kuistin ulkovuoraus päädyttiin vaihtamaan kokonaan, portaiden kaato korjattiin ja kaikenlaista muutakin tuli tehtyä.

Päivitysten puuttumisen syihin sen enempää menemättä - sanon vain että RUUHKAVUODET sekä kaikki mahdolliset sen lieveilmiöt. Remonttivauhti siis on hidastunut, aika on kortilla sekä sisääntulevan valuutan määrä puolittunut.

**

Kaikkea pientä pystyy kuitenkin tekemään suht pienelläkin rahalla ja silloin tällöin ilman Remppajarrujenkin vaikutusta aikatauluihin. Esimerkiksi tulevan kesän projekti - kuistin ikkunat - vaativat eniten vain aikaa sekä käsivoimia. Vahva ajatus on jatkaa alkuperäisten ikkunoiden ja karmien fiksaamista sekä hankkia muutama puuttuva ikkunalasi pokiin kiinni.Viime kesän suurin taloudellinen ponnistus oli katon maalaus - ulkoistin sen koko homman ja olen päätökseen oikein tyytyväinen. Kattomaalia jäi yli ja sillä maalattiin (kiitos isä) jo viime vuonna ulkoportaiden kaide. Tulevan kesän yksi hommista on maalata myös pyykkiteline samaisella maalilla.


Projektien listaa voisi jatkaa loputtomiin, mutta ehkä en masenna itseäni tässä tämän enempää. 😎 Päivä kerrallaan asutaan ja olen edelleen onnellinen tämän talon löytymisestä. Koti ❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti