sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Lisää hommaa...

Kesäloma loppuu tältä erää tähän ja työ alkaa häiritä elämää. :) Tässä vielä lisää kuvia viime viikon aikaansaannoksista sekä muutamia suunnitelmia...

Kirsikkapuu istutettu etupihalle.


Alppiruusu sai uuden kasvupaikan talon sivupihalta läheltä metsää.


Kaivonkansi pitää uusia sellaiseksi, ettei pienet lapset ihan heti saa sitä auki - nyt kantta pitää kiinni kaksi tiiliskiveä.


Salaatti omasta pihasta, muut tarvikkeet vielä tänä kesänä ostettu kaupasta. :)


Tulevaa työhuonetta on jo koolattu - tästä taitaa tulla ensimäinen muuttokuntoinen huone koko talossa.


Tulevan keittiön lattia aukaistu ja lautojen alta poistettu puukuitulevy - tänne pitää lähiaikoina saada asennettua myös keittiön vedet ja viemärit jotenkin.


Taloon todistetusti tulee jo uusi viemäri, pahus vain kun se ei ole vielä toiminnassa! Vessassa käydään lähialueen tavarataloissa ja kahviloissa.


Uusi sähkökeskus on jo asennettu talon ulkoseinään, joten nämä sähkökaapit jäävät käyttämättömäksi (tosin vihreä pienet kaapit pääsevät sisustuselementeiksi myöhemmin).Pihalle ostettiin kalusteet "hovihankkijalta" - vähän joutuu niitä vielä tuunamaan, laatu valitettavasti vastasi hintaa! ;)***

Tänään jatkuu vessan purkaminen sekä sen lattian purujen poistaminen - vesi ei tässä vessassa ole koko ajan pysynyt putkissa vaan valunut vähän muuallekin.


2 kommenttia:

  1. Moi, törmäsin blogiisi kun etsiskelin inspiraatiota vanhan sähkökaapin tuunaamiseen. Selailin vähän blogia, kivaa luettavaa :) en vain läytänyt sitä että saitko ikinä tehtyä mitään niistä vihreistä pienistä pelti laatikoista? Minulla on samanlaisia ja mietin että maalaisko vai mitä niille tekisi.

    VastaaPoista
  2. Moikka. Kyllä nuo kaapit ovat edelleen odottamassa oikeaa paikkaansa... :) Alunperinkin ne suunniteltiin jonnekin kellariin - todennäköisesti tulevat herraväen rokkihuoneeseen "baarikaapiksi" tai vastaavaksi. Rokkihuoneen pintaremontti häämöttää lähitulevaisuudessa...

    VastaaPoista