lauantai 16. lokakuuta 2010

Ikkunoita....

Keväällä miltei ensimmäisenä yksittäisenä "projektina" vaihdatimme vanhat ikkunat uusiin. Ihan putkeen kyseinen homma ei ikkunafirman osalta mennyt ja jo asennuksesta seuraavalla viikolla sovimme vastaavan asentajan kanssa korjaustoimenpiteistä.

No, ikkunat vaihdettiin siis maaliskuussa ja tänään (lokakuussa) lukuisten puhelinsoittojen tuloksena saimme talolle vihdoin miehen tekemään "hommat loppuun". Ikkunoihin saatiin nyt tänään tippalaudat, keittiön korvausilmareikä ei onnistunut vieläkään... VOI VEE!

Ilman tippalautaa.

Tippalaudan kanssa.

Voisiko ihan oikeasti reklamaatioasiat edes hoitaa kunnialla? On hiukan KOHTUUTONTA, että vielä puolenkin vuoden päästä saa asiakkaana olla soittelemassa maksamiensa asioiden perään...

**

Kuistilla on alkuperäiset yksinkertaiset ikkunat ja sisäikkunoita emme tälle talvelle saaneet hommattua. Todennäköisesti laitamme kuistille pienen sähköpatterin pahimmille pakkasille ja päätettiin kokeilla, toimiiko ikkunoihin kiinnitettävä muovikelmu eristeenä ollenkaan. Helppo kiinnittää ja samalla tuli pyyhittyä ikkunalaudat puhtaaksi kesän aikana siihen kerääntyneestä pölystä ja kuolleista hyönteisistä... :) Onko muilla kokemuksia vastaavasta eristemuovista?

2 kommenttia:

  1. Hei! Upeeta seurata tätä teidän remppaa, itsellä on myös meneillään samankaltainen projekti, hieman pienemmässä mittakaavassa tosin :) tuo muovikelmun toimivuus mietityttää, oliko hyötyä?

    VastaaPoista
  2. Kyyyyylllä tuo muovikelmu taisi toimia ihan ok, muutamassa ikkunassa sellainen vieläkin on paikoillaan. Meillä vain kuisti on täysin hapero ja eristämätön, joten ikkunoiden parantelu ei kauheasti lämpötiloja muuttanut. Ikkunoiden huurustuminen väheni ja samoin pakkasilla lasien jäätyminen väheni mielestäni jonkinverran.

    Kun noita muoveja on irroiteltu muutamista karmeista, niin teipit jäävät paikoilleen...kirveelläkään saa varmaankaan irti...murr.

    VastaaPoista