maanantai 22. marraskuuta 2010

Remppaa remppaa...

Viime aikoina ollaan keskitytty keskikierroksen lattioiden sekä seinien laittamiseen. Lattialämmitysputkia asennettu, kipsilevyjä saumattu ja pakkeloitu... Koko kerroksen pitäisi olla parkettia myöten "valmis" 7. joulukuuta, jolloin keittiönkaapit saapuvat.


Keskikerroksen kylppärin seinien vesieristykset on tehty ja laatoittaminen voi alkaa. Valittuna on mattavalkoinen laatta Bauhaussista (ihan peruslaatta = suht etuisa) kokoa 20*25cm.


Kellarissa on hiottu betonista pintaliimat pois (vuokrakoneella), tasoitettu teknisen tilan lattiaa hienotasoitteella (kuvassa tummempi alue lattiassa) sekä alettu miettimään teknisen tilan ja saunan välille tulevaa harkkoseinää. Tulevaan väliseinään kiinnittyvät nuo kuvassa katosta roikkuvat putketkin sekä lattialämmityksen jakotukki.


Siporex -harkot haettiin K-Raudasta kahdessa erässä - meidän iki-ihana roudausauto ei olisi varmaan kestänyt koko kuorman painoa kerrallaan... Ensimmäisen kuorman kanssa jouduttiin yhden takarenkaan osalta turvautumaan sellaiseen tupakansytyttimestä virtansa saavaan kompressoriin ja lisäämään ilmaa melko aika reippaastikin. Se toimi Titu ihan hyvin! :D


Teknisen tilan laatat on ostettu teemalla "sikahalvalla, mutta silti ruma väri ei ole vaihtoehto". Ruskeita Pukkilan seinälaattoja olisi saatu noin 6 euron pakettihintaan, mutta valitsin vähän kalliimmat valkoiset (pienellä "marmori"häiveellä). Seinään nuo pitäisi saada parin viikon sisällä... Lattiaan tulee 10*10 tummanharmaita laattoja.



***

Myös keskikerroksen viimeisissä sisäseinissä alkaa eristeet, sähkötykset sekä kipsilevyt mennä paikoilleen. Insinööri ei meinaa edelleenkään uskoa, että kipsilevyjen kanssa ei kannata liikaa voimaa käyttää... :)


1 kommentti:

  1. Hitsi, teillähän hommat edistyy vauhdilla. Kohta pääsette siihen ihanaan vaiheeseen, kun alkaa tulla valmiita pintoja :) Tsemppiä ja reipasta mieltä teille! toivotteleepi Rita

    VastaaPoista