perjantai 3. joulukuuta 2010

Ei me laiskotella...

...vaikka päivityksiä en ole tehnytkään kamalan ahkeraan. :) Monia syitä, mutta pääasiassa olen keskittynyt laatoitushommiin keskikerroksen vessassa sekä pakkelointiin ja hiomiseen. Vesieristystä on myös tehty kellarissa teknisessä tilassa- viikonloppuna pitäisi saada laatat seinään sielläkin.

Yksi suuri tekijä blogin hitaaseen päivittämiseen on tämä *** nettiyhteys. DNA:n mokkula ei ole toiminut kunnolla noin viikkoon ja 3G:n sijaan meillä ollaan yritetty surffata 50 kilon sekunttivauhdilla. Ei edes Hesarin sivut lataudu!!! Kypsyneenä tilanteeseen mies tilasi talokaapelin kytkennän ja vuodenvaihteessa sellainen tullaan laittamaan Elisan toimesta. Hinta... ihan JÄRKYTTÄVÄN kallis! En edes pysty käsittämään, joten käykää itse kurkkaamassa täältä.

Kuvia taas myöhemmin.

1 kommentti:

  1. Heh. Itse laitoin puhelinkaapelin ja sähkökaapelin maahan kun tehtiin viemäriremonttia. Ilmakaapeleista ei sitten luovuttukaan kun kytkennän vaihto oli aivan järjettöman kallista (olisko ollut yli kolme tonnia yhteensä noin 15 minuutin työstä, jota itse ei saa tehdä). Näin siis siinä mäen toisella puolelle. t. Vesa

    VastaaPoista