perjantai 17. joulukuuta 2010

Keittiötä...

Kalusteet saapuivat 7.12. ISOLLA autolla. Tuossa lastitilassa keittiö näytti hassun pieneltä ja kävi mielessä ollaanko me edes osattu tilata kaikkia tarvittavia palikoita kerralla.


Tavaramäärä ei näyttänyt pieneltä enää, kun kaikki laatikot oli roudattu sisälle. Meille tuli pieni pakko saada vähintäänkin rungot paikoilleen, sillä keittiö/olohuone tuli täyteen estäen huolellisesti kaiken muun puuhailun.


Kalusteiden asentaminen alkoi samantien vaikka muutakin tekemistä olisi ollut...


Insinööri tekee kotoa käsin töitä.



Astianpesukone toimitettiin, mutta oli väärä. Aukko kaapistossa siis pysynee vielä jonkun aikaa... Jääkaappi on ostettu messuilta "halvalla" (mallikone) ja siinä on jo valmiiksi pari naarmua --> yksi kaluste, jota ei NIIN PALJON tarvitse varoa.



Ovet on kiinni ja uuni, mikro ja jääkaappi toimii. Muut sähköt otetaan vieläkin jatkojohdosta. Myös kaikki suojakelmut on vielä kiinni ovissa ja tasoissa...

Viikonloppuna äitykän avustuksella imuroidaan/pyyhitään kaikki kaapit ja täytetään ne keittiökamalla (=kippoja, kappoja, purnukoita ja muuta tarpeellista). Yläkerran laatikkosavotta kevenee taas huomattavasti! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti