sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kattopaneelit työhuoneeseen.

Tilattiin keskikerroksen kattopanelit kaikki kerralla, kaiken kaikkiaan taisi olla noin 50 neliötä (toivottavasti riittää). Valittiin kustannussyistä 120 leveä STP paneeli valmiiksi käsiteltynä OsmoColorin valkoisella... En oikein enää muista niitä perusteluja miksi päädyttiin tuohon vahattuun maalatun sijaan - jos katto alkaa näyttää "saunalta" saatan tarttua maalisutiin alta aika yksikön ja maalata puunsyyt näkymättömiin.

Isolla laitteella nuo paneelit tuotiin pihaan ja saman päivän aikana onnistuttiin siirtämään ne ikkunan kautta sisään. Pituus yhdelle paneelille oli noin 5 metriä.


Olohuone-keittiössä sohvan takana (sohva siirretty keskelle huonetta) paneelit sopeutui ilmastoon muutamia viikkoja... ja aiheutti allekirjoittaneelle päänvaivaa, kun TAAS kaikki paikat on sekaisin! Mur.Ja sitten yksi kaunis lauantaipäivä niitä alettiin laittamaan paikoilleen... :) Tietenkin ensin piti naulata koolipuut ja rymsteerata koko huone mullinmallin, että sielä mahtuu työskentelemään.
Seuraavaksi joko olohuoneen tai keittiön katto. Ledit on jo hankittu ja koolaukset on ollut paikoillaan kauan. Tarvitaan vain 4 vapaata kättä ja "bläkkändekker". :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti