lauantai 28. toukokuuta 2011

Lamppu.

Ostohetkellä talon keittiössä oli hieno pallolamppu katossa ja pelkäsin, että myyjä vie sen mukanaan (kuva kiinteistövälittäjän myynti-ilmoituksesta)...


...EI VIENYT ja nyt se koristaa meidän tulevaa työhuonetta --> nykyinen makuuhuone --> entinen keittiö! Jee! Lampussa on uudet johdot, energiansäästölamppu sisällä sekä varsi jouduttiin lyhentämään, sillä muuten lasipallo olisi kolissut päähän. :D Vielä kun keksisi miten tuon valkoisen läpyskän katossa saisi piiloon... Ideoita?

3 kommenttia:

  1. Maalilla vai? :) Hieno lamppu tosiaan, meillä tuon 70-luvun versio, jossa punainen varsi, mut muuten samanlainen!

    VastaaPoista
  2. Minä ratkaisisin tuon pulman niin, että ottaisin koko rasian katosta pois. Tuollainen lamppu kun roikkuu ihan normaalikoukun varassakin paneelikatossa. Eli jos on nuo sähköjutut tuttuja, niin lamppu alas, rasia irti ja joku sopiva koukku kattoon ruuvaten, johon tuo lamppu ripustetaan. Sitten tuo suojakupu menee nätisti kattoa vasten.

    VastaaPoista
  3. Ei kun liimapuulevystä kuviosahalla pyöreä kiekko ja jyrsii siihen sopivan "upotuksen" tuota rasian kantta varten. Kuviojyrsimellä vetäisee kiekon reunat vielä nätiksi ja samaa väriä puun pintaan kuin kattokin on, niin avot.

    VastaaPoista