perjantai 29. kesäkuuta 2012

Yläkerran katto.

Juhannusta edeltävällä viikolla mies otti tilaten yläkerran kattoon paneelit. Värin ja pintakasittelyn hän päätti itse ja meille tuli nyt sitten yläkertaan valkolakattua paneelia (keskikerroksessa on vahattua)... Ei pintavalinta nyt ihan pieleen mennyt, ehkä edullisempi hinta oli päätöksen taustalla?

Paneeli siis on Finnforestin STP 14*120*2370 päätypontattua kuusilautaa, valkolakattuna. Yhdessä paketissa on 14,22 juoksumetriä tavaraa ja paketteja tarvitaan yläkerran kattoon 54 pakettia = 84 neliötä (pari neliötä menee vielä eteisen kattoon keskikerrokseen). Yhden laudan pituus on tällä kertaa vähän vajaa 2,4 metriä ja tuollaisen pituuden kanssa pystyy tekemään vaivatta yksinkin töitä. Keskikerroksen katossa oli laudanpituus muistaaksemme nelisen metriä ja siinä ei meinannut yhden miehen kädet riittää... Remontin edetessä ihminen oppii! :) Kuten keskikerroksen valkovahattu kattokin joudutaan tämäkin käsittelemään vielä kertaalleen, jotta saadaan pintaa valkoisemmaksi.
Mies aloitti paneloinnin komeroista - ajatteli harjottelevansa sellaisissa paikoissa, joita ei niin paljon tarvitse katsella. :)


Siinähän se juhannusviikonloppu vierähti ja tällä viikolla yhtenä iltana hetken aikaa - ei nyt täyttä päivää kukaan tässä huushollissa pysty remonttia tekemään, mutta muutamia tunteja siellä täällä. Tällä hetkellä panelointi menee jossain kattotuolien korkeudella.Jatkoa yläkerran puuhiin seuraa taas jossain välissä. Meidän perheen herrat jäävät nyt kahdestaan neljän viikon lomalle ja toinen herroista - Remppajarru - pitänee huolen siitä, ettei isompi hera ainakaan päiväsaikaan tee muuta kuin ole seuralaisena. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti