maanantai 5. marraskuuta 2012

Tapetteja seinään!

Edellisenä viikonloppuna piipahti isäni alias Tapettimestari kylässä ja tapetoi yläkerran seinistä puolet - makuuhuoneen puolikkaan. Minun oli tarkoitus roikkua kyljessä kiinni ja imeä osaamista/taitoa/tietoa minkä kerkiä, mutta ei se sitten ihan niin mennyt. Remppajarru piti huolen siitä, että ruokahuollon piti pelata ja viihteestäkin piti pitää huoli - huolimatta siitä, että Remppajarrun mummi oli paikalla, en minä kyllä kamalan paljon ylimääräisiä vapaahetkiä itselleni keksinyt. :)
Harmaapohjainen Lumikide-tapetti oli kyllä nappivalinta - yläkertaan tuli salamana kotoisampia tunnelma ja aivan kuin lämpötilakin olisi nousut pari astetta. :)

**

Nyt siis on puolet tapetoitu ja toinen puolikas seiniä vielä tapetoimatta - Tapettimestari on luvannut tulla lähiviikkoina uudestaan käymään. ;) Ehkäpä minä sitten työhuoneen seinät uskallan tapetoida itse...ehkä.

Remonttia ollaan edistetty taas kulunut viikko/viikonloppu. Lattiamateriaali on tilattu, portaikon ja eteisen paneleita lakattu ja osa laitettu paikoilleenkin jo. Eikä kukaan halua/jaksa/viitsi/ehdi miettiä yläkerran listoja. :D

2 kommenttia:

  1. Kyllä mäkin noista tuoleista tykkään. :) Enkä enää ajattele, että ne välttämättä pitäisi verhoilla uudelleen...

    VastaaPoista