keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Yläkerran verhot?

Pähkäilyn kohteena on oikeastaan yläkerran päätyikkunoiden verhojen ripustussysteemi, eikä niinkään ne verhot - verhoiksi laitetaan ensihätään jotain rättiä, mikä jostain laatikosta/kätköstä löytyy. Syy miksi nyt alkaa olemaan hätä, näkyy kuvassa --> talvivaloille ON pistoke ja pistokkeessa ON sähkö, ilman verhotankoa tms ei talvivaloja kuitenkaan ikkunaan saa ripustettua - hjälp!Eli sopiiko tähän verhotanko, verholevy (varjolista) kiskoilla vai muu/mikä?

1 kommentti:

  1. Mulle tulis tuohon mieleen yksi ajatus, mutta se ei kyllä auta millään tavalla sun jouluvaloproblematiikkaan...

    Nimittäin tuo kaunis muoto tuossa päätyseinässä toi mieleen sellaiset ohuet, läpikuultavat, hyvin vaaleat verhot koko seinän leveydeltä ja korkeudelta, lähes mutta ei aivan seinässä kiinni, kevyesti aaltoilevana. Silloin itse ikkunaan pitäisi melkein laittaa kaihtimet noin valoisuudensäädön näkökulmasta. Jos siis valoisuudensäätöä ylipäätään tarvitaan.

    Toisaalta, nykyään kai on myös ihan laadukkaita ja tyylikkäitä rullaverhojakin, jollaista voisi harkita. Kovin värikästä en sellaistakaan tuohon sijoittaisi vaan enemmänkin mahdollisimman seinäänmaastoutuvan. Rullaverho ei mielestäni ole parhaimmillaan huomion keskipisteensä.

    Suski

    VastaaPoista