lauantai 24. tammikuuta 2015

Kellarin pesutilat vaiheessa

Rintamamiestaloa asuva ja remontoiva bloggaaja Laurakaisa "palasi linjoille" tuossa kuluneella viikolla ja puki sanoiksi minunkin ajatukseni:"Kun edellisestä päivityksestä alkaa olla kuukausi tai toinenkin, kynnys uuden postauksen naputtelemiseen on kasvanut ainakin puolen metrin korkuiseksi. Ja sitten sekin jää kirjoittamatta. Kuukaudeksi, toiseksikin." Koko tekstin voitte käydä lukaisemassa täältä.

Blogin kirjoittaminen on siis jäänyt ja yritän taas kerran tehdä parannusta, katsotaan miten käy. Kamerastakin oli viime vuoden keväällä pitkään laturi hukassa, joten joudutte tyytymään puhelinkuviin. :)

**

Kellarin pesutiloissa siis on tapahtunut kummia - kokonaisuudessaan "pesutilat" käsittävät pikkuvessan, kodinhoitohuoneen, suihkun ja saunan. Kellarin portaiden alaosaan jäävä pikkuinen "eteinenkin" vesieristettiin ja  kaakeloitiin lattiastaan.

Seinissä siis tasoitteet, kaakelilujat, vesieristeet, kaakelit. Lattiassa betonin päällä vesieristeet ja kaakelit.


Oviaukkoa kodinhoitohuoneen suuntaan.

Suihku jää vasemmalle ja perällä sauna.

Saunan ovi.


Ihan äärivasemmalla saunan ovea ja ihan äärioikealla kauempana pikkuvessaa...


Koska kirjoittelen nyt näitä juttuja takautuvasti, ollaan tänä päivänä tilan remontin suhteen jo paaaaaaaaljon pidemmällä. Kaakeloinnit tehty, silikonit saumoissa, saunassa saunottu ja suihkussa suihkuteltu... Ollaan jopa kutsuttu ystäväperhe saunomaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti