lauantai 24. tammikuuta 2015

Pikkuvessa vaiheessa

Takautuva remonttikertomus jatkuu...

**

Kellariin siis tuli erillinen vessa - pikkuvessa - johon pyritään pikkuhiljaa keskittämään oman perheen aamu- ja iltahommat. Samoin on toiveissa, että keskikerroksen suihku jäisi pikkuhiljaa vähemmälle käytölle ja suihkuhommatkin hoituisivat kellarissa. Keskikerroksen kylpyhuone jäisi näin ollen kyläilijöiden suihkukäyttöön sekä tämän perheen naisten (minun) pynttäyskäyttöön... :) (I wish)

Todellisuudessa kun kellarin suihkussa on suihkuteltu jo muutamia kuukausia, on keskikerroksen suihkukaappi ansioitunut lähinnä Remonttijarrujen kuravaatteiden pesu- ja kuivauspaikkana. 

Pikkuvessassa on luonnollisesti pönttö ja lavuaari, mutta meidän vessassa on näiden lisäksi myös jännittävä salakomero... Jännittävässä salakomerossa asuu keskuspölynimurin koneisto sekä erinäistä tarpeellista tavaraa - vessapaperipakkauksia, rompetta ja roinaa sekä varmaankin joulunaikaan sinne tulevina vuosina piilotellaan joulupukin salaisuuksia. Oveksi olen pelastanut talon vanhan komeronoven, jonka insinööri on pienentänyt tehtyyn aukkoon sopivaksi. Minun ja Remppajarrujen tehtäväksi jää sen hiominen ja maalaus (tästä aiheesta lisää myöhemmin).Kuvia alla...

Tarvikkeita, kaakelilujaa seinissä...
Komeronoven läpileikkaus.
Portaidenaluskomero.
Keskuspölynimuri.
Pikkukomero.
Pikkukomeron sisältä - kellarin rappusten alla...
Vähän jo kaakelia seinissä - kuva otettu kodinhoitohuoneen puolelta.
Kaakelia seinissä - ylhäällä näkyvän palkin kohdalle tulee ovi ja seinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti