torstai 29. heinäkuuta 2010

Pohjakuva / 1. kerros

Tässäpä sitten 1. kerroksen pohjakuvaa. Suurimmat muutokset tässä kerroksessa osuvat vessan paikkeille - näillämain on aikaisemminkin ollut vessa, mutta piipunjuuressa eikä ulkoseinässä kuten nyt. Olemme myös "uhranneet" mahdollisuuden piipunympärikiertämiseen MAHTAVAN keittiötilan vuoksi - viimeistään tässä kohtaa tämä rm-talo meni varmaan puhdasoppisimpien mielestä pilalle... :(

Minä taas en malta odottaa, kunnes tuo keittiö-olohuone on valmis ja pääsemme vihdoin kokoontumaan isommallakin porukalla illanviettoon. :D Ehkä vuoden päästä syksyllä?


**
Tässä kuva tulevasta työhuoneesta (pohjapiirroksessa "huone"), jossa vielä tällä hetkellä nurkassa sermin takana on meidän vessa.


Tämä kuva on olohuoneen ja keittiön väliltä otettu olohuoneeseen päin. Tuolla kaukana näkyy myös laajennettu oviaukko eteiseen.


Tämä näkymä olohuoneen nurkasta. Seinä olohuoneen ja keittiön välillä tullaan purkamaan ja siihen asennetaan kantava vaakapalkki tuonne katonreunaan. Palkki on jo tontilla, nyt mietitään kovasti kuinka se saadaan nostettua noinkin ylös ilman henkilövahinkoja... Väkivahvoja kavereita kaivataan apuun!


Tässä näkymä keittiön nurkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti