maanantai 1. maaliskuuta 2010

Tupatarkastusta ja puun kaato.

Kuluneena viikonloppuna pääsivät kotiväki (Sannan vanhemmat) vihdoin käymään ja ihmettelemään jälkikasvun hankintoja. Taisi läpäistä tarkastuksen... :) Talolla hämmästeltiin niin vanhoja LP-levyjä kuin katolla väijyvää lumimassaakin. Äiti kaivoi myös hangesta meille kottikärryn - kärryt vain oli ilman eturengasta (eturengas löytyi tallista). 


Viikonloppuvieraiden mukana tuli tuliaisena lumikola (etelässä niitä ei ole kaupoissa), pallogrilli sekä ehdottoman tärkeä naulankerääjä! Naulankerääjä on kaikessa yksinkertaisuudessaan tehokas magneetti rautalangan päässä. MAHTAVA! :)



Autotallia siistiessä löytyi aarteita jos jonkunlaista - vai mitä mieltä olette seuraavasta listasta? Tahko, krokettipeli johon 1 maila löytyi myöhemmin rappusten alta, vanhoja nauloja, aura, kaksi rautakankea ja paljon muitakin työkaluja, puupenkkejä, pingispöytä, laho riippumatto, puinen asekotelo ilman asetta ja yksi hieno, mutta risainen tuoli. Roskaa löytyi paljon enemän, nuo mainitsemisen arvoisia...



Viikonlopun suururakka tehtiin sunnuntaina, kun kaadettiin ja pilkottiin talon sokkelia uhannut koivu. Miehet tietenkin sahasivat, kiipeilivät puuhun ja tekivät kaikkea muutakin "raskasta", minä ja äiti katseltiin vierestä ja hoidettiin tärkeä dokumentointi. :) Risusavottaan jouduin myöhemmin kyllä minäkin.

 

  

  

  

Noin se puu vain lähti ja meidän talo on turvassa! :) Ja näin lähtee lumet katolta...


 
 


2 kommenttia:

  1. Tarkennus... eteläpuolen katto on lumivapaa, pohjoispuolella vieläkin vaarallisen paljon lunta ja jäätä.

    VastaaPoista
  2. Eilen romahti loputkin lumet vieden mennessään lapetikkaat ja palasen pystytikkaita... :)

    VastaaPoista